Wie ben ik?

Mijn naam is Mariska Bosch-Falk (1976). Ik woon en werk in een schattige jaren 30 woning te Hengelo verijssel. Ik ben getrouwd met Bastian.

Ik ben energiek, invoelend, leergierig en creatief, dus deze eigenschappen kan ik goed kwijt in mijn werk als leerkracht/trainer en therapeut/coach. Ik vind dat ik de meest perfecte werkcombinatie heb gevonden die ik kan bedenken: het werken met mensen, iets overbrengen, hen ondersteunen en inspireren.

Ik ben altijd nieuwsgierig naar het verhaal van de mensen met wie ik mag werken. Ik hoor vaak dat mensen het gevoel hebben dat ze alles tegen mij kunnen zeggen. Ik vind niks gek en oordeel niet over wat ze met me delen. Ik houd van gesprekken die ergens over gaan en vooral met jonge mensen.

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over mijnĀ  achtergrond en CV.

Er zijn ook referenties over me geschreven.

Je kunt me volgen op Instagram en LinkedIn.