Wie ben ik?

Mijn naam is Mariska Bosch-Falk (1976). Ik woon en werk in een schattige jaren 30 woning te Hengelo, samen met mijn man en hond.

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met het schrijven van trainingen, studeren of tuinieren. Tevens bezoek ik regelmatig concerten en hou ik van dansen en lange wandelingen maken met mijn man en hond.

Ik ben altijd energiek, invoelend, leergierig en creatief geweest, dus deze eigenschappen kan ik goed kwijt in mijn werk als leerkracht/trainer en therapeut/coach. Ik vind dat ik de meest perfecte werkcombinatie heb gevonden die ik kan bedenken: het werken met mensen, iets overbrengen, hen ondersteunen en inspireren. Ik ben altijd nieuwsgierig naar het verhaal van de mensen met wie ik mag werken.

Op deze pagina vind je meer over mijn achtergrond en CV.

Er zijn ook referenties over me geschreven.