Voor jongeren

Wie ben ik?

Misschien vind je het prettig om eerst iets over mij te lezen, voordat je komt?

Mijn naam is Mariska en ik werk graag met jongeren die in een periode van hun leven zitten, waarbij het fijn kan zijn dat er iemand met hen meedenkt.

Als je mij een bezoek gaat brengen, dan zullen we eerst kennis maken met elkaar. Ik probeer het zo prettig mogelijk te laten verlopen, want misschien vind je het best wel spannend om te komen. Tijdens dit kennismakingsgesprek vertel ik je hoe ik werk en laat ik je de ruimtes zien waar we kunnen zitten. Jij vertelt dan, samen met of misschien liever zonder een ouder(s)/opvoeder(s) waar je graag mee geholpen wordt. Na dit gesprek denk je thuis rustig na of je met mij verder wil of liever niet, omdat je toch niet zo’n goed gevoel had tijdens dit gesprek. Dus geef het maar eerlijk aan of je met mij aan de slag wilt of niet.

Mariska brug

Als we aan de slag gaan dan ligt het aan je leeftijd en je interesse wat we gaan doen. We gaan natuurlijk praten, maar zeker ook spelen, nadenken, filmpjes kijken of ik leer je bijvoorbeeld jongleren. We gaan plannen maken en oefeningen doen, waardoor je beter begrijpt wat jou kan helpen. Er wordt trouwens vaak gelachen.
We gaan nadenken over lossingen voor problemen en over wat er nodig is om het één en ander voor jou prettiger te maken. Je krijgt de kans om jezelf wat beter te leren kennen en begrijpen, wat natuurlijk erg nuttig is.

We spreken ook af dat jij bepaalt of er iemand bij het gesprek moet zitten, zoals je vader, moeder of iemand anders, maar misschien vind je het ook wel fijn om eens alleen te praten.
Je kunt ook de referenties lezen, die anderen over mij hebben geschreven. Je leest er over hoe anderen het vonden om met mij te werken. En als je nog met een vraag rondloopt, dan mag je me ook mailen, bellen of een appje sturen.

Mijn mailadres is: info@praktijkmariskabosch.nl
E
n mijn telefoonnummer: 06 25 313 504

Tot snel,
Mariska