Mindfulness voor mij

Individuele op maat gesneden mindfulness training voor jongere of volwassene. na een intakegesprek worden hulpvragen en doelen verhelderd en een programma op maat gemaakt. Voor meer informatie neem contact op met Mariska.

 

Wat anderen zeggen over Mindfulness voor Mij:
Bij Mariska heb ik een aantal individuele Mindfullness trainingen gevolgd. Mariska is een warme, hartelijke en tevens nuchtere coach die mij handvaten heeft gegeven om beter om te kunnen gaan met stress. Ze gaf mij het gevoel dat wat ik voelde volstrekt normaal is en kan ook prima uitleggen hoe je lichaam reageert op je psyche. (Fijne aantekeningen die je thuis nog eens door kunt nemen) De ontspanningsoefeningen zijn doeltreffend en hebben ervoor gezorgd dat ik een aantal oefeningen nu dagelijks doe. Het brengt mij rust en helderheid in mijn hoofd. Ik kan iedereen die beter wil omgaan met stress en meer in het nu wil leven zonder dat je daarvoor zweverige oefeningen moet doen een Mindfullness training bij Mariska aanraden.

 

Ik ben bij Mariska terecht gekomen, omdat ik moeite had met het gedrag van mijn jongste zoontje. Al snel kwamen we er achter dat het hoofd probleem was dat ik onvoldoende in mij zelf geloofde. Ik leerde bij Mariska dat ik bijzonder was dat ik van mij zelf moest gaan houden. Iets wat ik nog nooit had gedaan, maar wat de basis is om er voor de ander te zijn. Vanuit deze basis leerde ik sterker in mijn eigen schoenen te staan, maar ook anderen beter te begrijpen i.p.v. te veroordelen. Een groot onderdeel bestond uit mindfulness op allerlei manieren. Er werden vooral manieren gezocht die bij mij pasten en niet perse via het boekje, wat was dat fijn. Ik heb er nog steeds veel baat bij en help er anderen mee. Het heeft mij gemaakt tot wie ik echt ben ik heb door Mariska mijzelf gevonden en ontdekt dat ik een mooi persoon ben die er mag zijn.

Als jij goed in je vel zit, straal je dat uit naar anderen.         Goed voorbeeld doet volgen.