Coaching voor volwassenen

Ieder mens kent moeilijke perioden, waarbij het soms prettig kan zijn een betrokken en professionele gesprekspartner te hebben. Een coach die naar je luistert en met je meedenkt. Iemand die er even fris naar kan kijken. Met als doel inzicht te krijgen in jouw situatie, zodat je de vaardigheden kan leren die nodig zijn om op een positieve wijze uit een moeilijke periode te komen.

Ik ben graag jouw gesprekspartner en hoop je te inspireren, door naast goede gesprekken je ook interessante filmpjes te laten zien en helpende artikelen mee te geven. We doen oefeningen, waardoor je ervaart wat jouw in jouw situatie kan helpen. De meeste mensen ervaren het als een interessant, leerzaam, inzichtelijk en praktisch traject.
Tijdens de coaching gebruik ik mijn achtergrond als psychomotorisch therapeut, RET (Rationeel Emotieve Therapeut) en mindfulness trainer, gemixt met creativiteit, humor en intuïtie.

Werkwijze coaching voor volwassene 18+
Het eerste contact verloopt vaak per mail of telefoon. Tijdens dit contact geef je aan waar je bij geholpen wilt worden. Op die manier kan ik bekijken of ik wel de juiste persoon voor je ben. Wanneer een kennismakingsgesprek gewenst is, alvorens je kunt beslissen of je met mij in zee wilt gaan, is dat uiteraard mogelijk.

Dan volgt er een kennismaking in de vorm van een intakegesprek. We bespreken tijdens dit gesprek hoe we te werk gaan, welke doelen je graag willen bereiken en wanneer je mij een bezoek kunt brengen.
De meeste mensen komen 6-10 keer. Wanneer mijn begeleiding niet voldoende is, zal ik de verantwoordelijkheid op me nemen om verwijzing naar andere specialisten te verzorgen. Deze verwijzing is een vrijblijvend advies. Mochten er vragen zijn over het traject, wacht niet af maar stel ze gerust.
Twijfel je of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden? Wil je eens van gedachten wisselen over jouw situatie?

Bel gerust voor meer informatie en/of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees ook wat anderen over mij zeggen op deze pagina: recensies